Glazenwasser Amstelveen

Glazenwasser Amstelveen – Glazen wassen op grote hoogte

Heeft u een kantoor of een woning in Amstelveen waarvan u liever niet zelf de ramen wast? Neem dan contact op met Tekke Dienstverlening, uw glazenwasser in Amstelveen. Wij zijn een glazenwasserij in Amstelveen die bij de hoogste gevels en gebouwen in Amstelveen de glazen wast. Onze glazenwassers doen hun werk dagelijks met veel plezier en beschikken over materialen en machines die voldoen aan alle veiligheidseisen zoals safe-sits en hoogwerkers. Neem contact op met voor advies en een geheel vrijblijvende offerte of lees verder op deze website om te weten te komen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Een professionele glazenwasser in Amstelveen

Tekke Dienstverlening vindt dat glasbewassing een serieus vak is waar je in moet investeren. Wij houden de ontwikkelingen binnen ons vakgebied bij om op die manier onze klanten in Amstelveen de beste service te kunnen bieden. Wij hebben glazenwassers in dienst die allemaal gescreend zijn. Met onze eigen hoogwerkers kunnen wij de ramen en kozijnen van grote en hoge gebouwen snel en efficient schoon krijgen. Wij zijn niet afhankelijk van derden in Amstelveen waardoor de prijs voor u relatief laag blijft.

Veiligheid boven alles

Wij gebruiken alleen de beste materialen. machines en schoonmaakmiddelen omdat wij vinden dat de glazenwasser een goede kwaliteit moet kunnen afleveren op een veilige manier. Als wij denken dat het gebruik van ladders niet veilig is dat zetten we onze hoogwerkers in. Daarnaast gebruiken wij altijd gedemineraliseerd water zodat er geen strepen achterblijven op de ruiten wanneer de glasbewassing voltooid is.

Onze voordelen en mogelijkheden

Amstelveen glazenwasser
Glazenwasser regio Amstelveen

Maak contact met ons voor een afspraak in Amstelveen

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening in Amstelveen? Neem dan contact op. Wij komen graag bij u langs om u een voorstel te doen voor glasbewassing van uw bedrijfspand of woning in Amstelveen. Als glazenwasser is geen klus of gebouw voor ons te groot. Met onze hoogwerkers kunnen wij op iedere gewenste hoogte uw ramen wassen.  Daarnaast zijn de medewerkers van onze glazenwasserij bevoegd om achter de douane op Schiphol te werken. Met onze periodieke onderhoudsmogelijkheden heeft u nooit meer last van vieze ramen. Bel 020 – 640 22 99 of 06-50247999 of stuur een mail naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over onze glazenwasser in Amstelveen.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA