Glazenwasser Schiphol

Uw ramen schoon met gescreende glazenwassers

Heeft u een bedrijf op Schiphol dat achter het beveiligde gedeelte ligt en zoekt u een glazenwasserij die de ruiten van uw onderneming kan schoonmaken? Neem dan contact op met Tekke dienstverlening. Wij zijn de glazenwasser die beschikken over personeel wat gescreend is door de overheid wat het mogelijk maakt om hen in te zetten voor een klus in een beveiligd gebied van Schiphol. Lees verder wat wij te bieden hebben of neem, zonder enige verplichting, contact op voor het maken van een afspraak.

Maak gebruik van onze uitgebreide service op Schiphol

Wij bieden een ruim pakket aan mogelijkheden aan op Schiphol voor glasbewassing zoals periodieke contracten, spoedklussen en nog veel meer. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn:

Schiphol Glazenwasser

Ook op Schiphol is geen pand te hoog

Tekke Dienstverlening draait de handen niet om voor een klus met hoge gevels. Wij hebben de materialen en machines om glasbewassing op grote hoogte uit te voeren. Wij hebben gemotiveerde medewerkers in dienst die er elke dag weer plezier in hebben om de ramen van onder andere gebouwen op Schiphol schoon te maken. Daarnaast beschikken we over vier eigen hoogwerkers. Dit maakt ons uniek en zorgt ervoor dat we makkelijk spoedklussen kunnen uitvoeren. Deze snelle en efficiënte service is één van onze grootste voordelen.

Veiligheid en kwaliteit op Schiphol

Wij vinden het belangrijk om naast schone ramen ook een uitstekende dienstverlening te leveren. Daarom zorgen wij er jaarlijks voor dat we voldoen aan de wettelijk gestelde eisen en normen. Wij zijn dan ook VCA gecertificeerd en voldoen aan de NEN 4400-1 norm.

 

Informeer naar een vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen van onze glazenwasserij? Neem dan contact op met ons. Onze glazenwassers zijn allemaal bevoegd om werk op Schiphol uit te voeren. Geen enkele klus is ons te groot of te moeilijk, hoe hoog het gebouw ook is. Wij werken met hoogwerkers die veiligheid in ons werk garanderen. Bel  020 – 640 22 99 of 06-50247999 of stuur een mail naar info@uw-glazenwasser.nlZet onze glazenwasser op de ladder of de hoogwerker om weer de schoonste ramen te krijgen voor uw bedrijf op Schiphol.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA