Dakgootreiniging

Onderhouden en reinigen van dakgoten

Het regelmatig schoonmaken van dakgoten is een klus die vaak vergeten wordt. Dit komt mede vanwege het feit dat vanaf de grond vaak niet te zien is wat voor een vuil zich allemaal verzameldĀ in dakgoten. Met name bladeren die in de herfst van de bomen vallen kunnen voor veel overlast zorgen in uw dakgoot.

Het voorkomen van verstoppingen en overstromingen

Een verstopte dakgoot heeft als gevolg dat het regenwater niet weg kan lopen via de daarvoor bestemde afvoer. Het regenwater zal zich verzamelen in uw dakgoot en deze zal uiteindelijk overstromen. Omdat het water ook na een regenbui niet weg kan lopen blijft uw dakgoot altijd vol staan met water. Hiermee wordt het risico op lekkages, rottende kozijnen, schimmels en verkleuring van de muren door vocht vergroot.

Dakgootreiniging

Het hele jaar door voorzien van een schone dakgoot

Tekke Dienstverlening kan ervoor zorgen dat uw dakgoten gedurende het hele jaar schoon en goed onderhouden zijn. Voor ons is geen dakgoot te hoog dankzij onze hoogwerkers. Omdat wij deze hoogwerkers in eigen bezit hebben kunnen wij u ook bij spoedgevallen goed van dienst zijn. Wilt u meer informatie over dakgootreiniging van Tekke Dienstverlening? Neem dan contact via het formulier rechts op deze pagina.

Direct contact!

Certificeringen:

VCANEN