Dakgootreiniging

Onderhouden en reinigen van dakgoten

Dakgootreiniging, oftewel het regelmatig schoonmaken van dakgoten, is een klus die vaak vergeten wordt. Dit komt mede vanwege het feit dat vanaf de grond vaak niet te zien is wat voor een vuil zich allemaal verzamelt in dakgoten. Met name bladeren die in de herfst van de bomen vallen kunnen voor veel overlast zorgen in uw dakgoot.

Dakgootreiniging voorkomt verstoppingen en overstromingen

Een verstopte dakgoot heeft als gevolg dat het regenwater niet weg kan lopen via de daarvoor bestemde afvoer. Het regenwater zal zich verzamelen in uw dakgoot. Het gevolg is dat de dakgoot uiteindelijk zal overstromen. Omdat het water ook na een regenbui niet weg kan lopen blijft uw dakgoot altijd vol staan met water. Hiermee wordt het risico op lekkages, rottende kozijnen, schimmels en verkleuring van de muren door vocht vergroot. Onze professionele schoonmakers verzorgen voor u graag uw dakgootreiniging, zodat u op langere termijn problemen voorkomt.

Schade door een verstopte dakgoot

Een verstopte dakgoot kan voor diverse problemen zorgen. Door het stilstaande water kan hout gaan rotten of ontstaan er schimmels. Als uw dakgoot verstopt raakt met bladeren, stroomt er water over de dakgoot. Daardoor kunnen er lekkages of andere vormen van waterschade ontstaan. Ook regenpijpen kunnen verstopt raken.

Daarnaast trekt stilstaand water in de dakgoot ongedierte aan, zoals muggen. Het is daarom verstandig tijdig een professional in te schakelen voor uw dakgootreiniging. Tekke Dienstverlening is u op dit gebied graag van dienst! Neem gerust vrijblijvend contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor dakgootreiniging.

Dakgootreiniging

Het hele jaar door voorzien van een schone dakgoot

Tekke Dienstverlening zorgt ervoor dat uw dakgoten gedurende het hele jaar schoon en goed onderhouden zijn. Voor ons is geen dakgoot te hoog dankzij onze hoogwerkers. Omdat wij deze hoogwerkers in eigen bezit hebben kunnen wij u ook bij spoedgevallen goed en snel van dienst zijn. Aangezien wij onze hoogwerkers niet extern hoeven in te huren, zijn de kosten hiervoor bij ons relatief laag. Wilt u meer informatie of heeft u vragen over dakgootreiniging van Tekke Dienstverlening? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op voor informatie over dakgootreiniging

Heeft u een vieze dakgoot en is het tijd voor een professionele dakgootreiniging? Neem dan contact op met de professionele reinigers en schoonmakers van Tekke Dienstverlening. Wij maken uw dakgoot schoon tegen een scherpe prijs en garanderen u dat het werk professioneel en vakkundig zal worden uitgevoerd. Wij garanderen tevens dat het werk conform de veiligheidsnormen zal worden uitgevoerd. Bel 020-6402299 of 06-50247999 of stuur een mail naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over dakgootreiniging.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA