Over ons

Uw glazenwasser sinds 1996

Tekke dienstverlening is opgericht in mei 1996 en heeft sindsdien ruime ervaring opgedaan met bewassing van grote en kleine objecten. Voor zowel de buiten- als binnenkant is Tekke Dienstverlening uw specialist. Wij werken door geheel Nederland maar het merendeel van onze klanten bevindt zich in de regio’s Amsterdam, Hoofddorp, SchipholAmstelveen en Haarlem. Tekke Dienstverlening is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers, waarvan maar liefst 23 professionele glazenwassers.

Glasbewassing voor bedrijven

Naast ‘ouderwets ladderwerk’ verzorgen wij voor met name bedrijven, vastgoedbeheer organisaties en vve’s vele projecten met save-sits, gondels, hoogwerkers en telescoopbewassing. We hebben de beschikking over vier eigen hoogwerkers waardoor wij een goede en snelle service kunnen leveren tegen een scherpe prijs.

Tekke dienstverlening

Uw glazenwasser

Kwaliteit

Om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen vinden wij het belangrijk om aan de wettelijk gestelde normen en eisen te voldoen. In onze branche is dit mogelijk via de VCA certificering en de NEN 4400 norm. Tekke Dienstvelening voldoet aan alle gestelde eisen van deze certificering en norm.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA