Graffiti verwijderen

Graffiti professioneel laten verwijderen

Zijn uw muren beklad met graffiti en wilt u dit laten verwijderen?  Laat dit dan doen door een professional. Tekke Dienstverlening verwijdert graffiti al vele jaren en heeft in die tijd een schat aan ervaring opgedaan om de klus snel en vakkundig uit te voeren. Voor het verwijderen van graffiti maken wij gebruik van verschillende methodes en technieken. Onze ervaring leert dat hoe sneller graffiti verwijderd wordt hoe lager de kans op sporen is. Aarzel dus niet langer en laat de graffiti verwijderen door Tekke Dienstverlening.

De specialist in gevelreiniging en glazenwassen

Tekke Dienstverlening is de specialist op het gebied van gevel reiniging en glazenwassen. Wij zijn met grote regelmaat bezig om gevels er weer als nieuw uit te laten zien door deze te reinigen. Onze medewerkers zijn vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij zorgen er constant voor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden betreffende graffiti verwijderen.

Graffiti verwijderen

Veilig en verantwoord

Onze dienstverlening is gecertificeerd middels het VCA certificaat. Dit wil zeggen dat onze werkzaamheden veilig en betrouwbaar worden uitgevoerd en voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Voor het verwijderen van graffiti op grote hoogtes maken wij gebruik van hoogwerkers. Wij beschikken over een machinepark met vier hoogwerkers waardoor de kosten hiervoor voor u relatief laag blijven.

Ook voor gevels reinigen en glazenwassen

Naast ons werk om de graffiti te verwijderen bieden wij nog andere diensten aan. Wij kunnen ook uw gevels reinigen wanneer deze in de loop der jaren smerig zijn geworden en we zijn een professionele glazenwasserij.

Ons diensten aanbod

  • Glasbewassing voor bedrijven en VVE’s
  • Glasbewassing zowel binnen als buiten
  • Veilig glazenwassen met safe-sits, gondels en hoogwerkers
  • Graffiti verwijderen
  • Kozijnen reinigen en conserveren
  • Dakgoot reiniging
  • Eigen machinepark met hoogwerkers
  • Spoedklussen mogelijk op afroep
  • VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd
  • Gescreende glazenwassers voor werk binnen een beveiligde omgeving

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u graffiti laten verwijderen van uw gevels en zoekt u hiervoor een specialist die dit kan verzorgen? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen de graffiti verwijderen tegen een scherpe prijs en garanderen u dat het werk veilig en vakkundig zal worden uitgevoerd. Wij gebruiken speciale materialen om de graffiti te verwijderen en garanderen tevens dat het werk conform de veiligheidsnormen zal worden uitgevoerd.

Direct contact!

Certificeringen:

VCANEN