Graffiti verwijderen

Graffiti verwijderen door professional

Zijn uw muren beklad met graffiti en wilt u dit laten verwijderen? Laat dit dan doen door een professional. Tekke Dienstverlening verwijdert graffiti al vele jaren en heeft in die tijd een schat aan ervaring opgedaan om de klus snel en vakkundig uit te voeren. Voor het verwijderen van graffiti maken wij gebruik van verschillende methodes en technieken. Het is belangrijk dat voor de correcte schoonmaaktechniek wordt gekozen om geen extra schade toe te brengen. Welke techniek gekozen moet worden, is onder meer afhankelijk van de ondergrond. Verder leert onze ervaring dat hoe sneller ongewenste verfspuiterij verwijderd wordt hoe kleiner de kans op sporen is. Onze specialisten staan u graag bij om uw pand op een professionele manier van de graffiti te ontdoen. Aarzel dus niet langer en laat de graffiti verwijderen door Tekke Dienstverlening.

De specialist in gevelreiniging en glazenwassen

Tekke Dienstverlening doet meer dan alleen graffiti verwijderen. Wij zijn ook specialist op het gebied van gevelreiniging en glazenwassen. Oftewel, u zet ons in voor alle vormen om uw pand schoon te maken. Een nette uitstraling van uw pand maakt immers een goede indruk op uw klanten en bezoekers. Met grote regelmaat zijn wij bezig om gevels er weer als nieuw uit te laten zien door deze te reinigen.

Graffiti laten verwijderen

Onze medewerkers zijn vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij zorgen er constant voor dat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden betreffende graffiti verwijderen. De juiste manier om graffiti weg te halen ligt aan de ondergrond en de soort graffiti. Ook de keuze voor een eventueel reinigingsmiddel is afhankelijk van deze factoren. Onze schoonmaakprofessionals zorgen ervoor dat uw pand en muren er weer spik en span uitzien.

Veilig en verantwoord graffiti verwijderen

Tekke Dienstverlening is VCA-gecertificeerd. Dit wil zeggen dat onze werkzaamheden veilig en betrouwbaar worden uitgevoerd en voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Voor het verwijderen van graffiti op grote hoogtes maken wij gebruik van hoogwerkers. Wij beschikken over een machinepark met vier hoogwerkers, zodat wij deze niet extern hoeven in te huren. Daardoor kunnen wij tegen relatief lage kosten voor u graffiti verwijderen en schoonmaken op een hoogwerker.

Ook voor gevels reinigen en glazenwassen

Naast ons werk om de graffiti te verwijderen bieden wij nog andere diensten aan. Zijn uw gevels in de loop der jaren smerig geworden? Dan maken wij ze vakkundig voor u schoon. Tevens kunt u terecht bij onze professionele glazenwasserij voor schone ramen.

Ons diensten aanbod

 • Glasbewassing voor bedrijven en VVE’s
 • Glasbewassing zowel binnen als buiten
 • Veilig glazenwassen met safe-sits, gondels en hoogwerkers
 • Graffiti verwijderen
 • Kozijnen reinigen en conserveren
 • Dakgoot reiniging
 • Eigen machinepark met hoogwerkers
 • Spoedklussen mogelijk op afroep
 • VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd
 • Gescreende glazenwassers voor werk binnen een beveiligde omgeving

Neem contact met ons op over de mogelijkheden

Wilt u graffiti laten verwijderen van uw gevels en zoekt u hiervoor een specialist die dit kan verzorgen? Neem dan contact op met ons. Wij reinigen uw muren tegen een scherpe prijs en garanderen u dat het werk veilig en vakkundig zal worden uitgevoerd. Wij gebruiken speciale materialen om uw pand schoon te maken en garanderen tevens dat het werk conform de veiligheidsnormen zal worden uitgevoerd. Bel 020-6402299 of 06-50247999 of stuur een e-mail naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over graffiti verwijderen.

  Direct contact!


  Certificeringen:

     VCA