Hoogwerkers

Eigen machinepark met hoogwerkers

Als allround glazenwasser en gevelreiniger beschikken we over een eigen machinepark met maar liefst vier hoogwerkers. Dit maakt ons uniek in onze branche. Wanneer we een klus hebben waarbij een hoogwerker gebruikt dient te worden kunnen wij deze klus direct uitvoeren. Wij zijn hierbij niet afhankelijk van derden of verhuurbedrijven. Een ander voordeel van ons eigen machinepark zijn de lage kosten voor onze klanten.

Een glazenwasser voor wie geen gebouw te hoog is

Met behulp van professionele machines en vakkundige glazenwassers zorgen wij ervoor dat iedere verdieping van uw gebouw blinkend schoon is. Als glazenwasser verzorgen wij voor de kleinere gebouwen nog ouderwets ladderwerk. Voor de grotere objecten maken wij gebruik van save-sits, hoogwerkers en gondels. We hebben de beschikking over vier hoogwerkers. Zijn er meer nodig? Dan kunnen deze tegen gunstigere tarieven worden gehuurd via ons. Neem voor meer informatie over de verhuurmogelijkheden en de beschikbaarheid van de hoogwerkers contact met ons op. Wij beschikken over verschillende certificeringen en voldoen aan de wettelijke normen en eisen. De werkzaamheden die wij uitvoeren op hoogwerkers worden altijd veilig uitgevoerd.

Hoogwerkers glazenwasser

Hoogwerker glazenwasser

Glazen wassen op hoogte met hoogtewerkers

Professionele glazenwasser sinds 1996

Tekke Dienstverlening heeft ruime ervaring met glazenwassen en de bewassing van grote en kleine objecten. Wij zijn reeds sinds 1996 actief en zijn inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 27 medewerkers, waaronder drie professionele glazenwassers! Omdat wij zelf in bezit zijn van hoogwerkers schakelt u ons in voor elk gebouw, ongeacht de hoogte. Werken op een ladder is namelijk verboden bij bepaalde hoogtes in verband met arbo-wetgeving. Een hoogwerker is dan nodig! Daarnaast kunnen wij opdrachten relatief goedkoop aanbieden, omdat wij de hoogwerkers in eigen bezit hebben. Een hoogwerker huren kan namelijk in de kosten lopen.

Andere voordelen van glasbewassing met een hoogwerker

Werken met hoogwerkers heeft niet alleen als voordeel dat er grotere hoogtes mee bereikt kunnen worden dan met een ladder. Ook gebouwen met ongebruikelijke vormen kunnen beter worden gereinigd met gebruik van een hoogwerker. Als uw gebouw bijvoorbeeld vreemde hoeken of uitsteeksels heeft, is het vaak lastig om er met een ladder bij te komen. Ook dan is het dus verstandig voor een hoogwerker te kiezen, zelfs als het gebouw niet extreem hoog is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze hoogwerkers? Of bent u verantwoordelijk voor de schoonmaak van het bedrijfspand en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het formulier aan de rechterkant of mail via info@uw-glazenwasser.nl. Ook bellen is uiteraard mogelijk: 020-6402299 of 06-50247999. Wij vertellen u graag meer over de verhuur of het gebruik van hoogwerkers.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA