Hoogwerkers

Eigen machinepark met hoogwerkers

Als allround glazenwasser en gevelreiniger beschikken we over een eigen machinepark met maar liefst vier hoogwerkers. Dit maakt ons uniek in onze branche. Wanneer we een klus hebben waarbij een hoogwerker gebruikt dient te worden kunnen wij deze, bij beschikbaarheid, direct uitvoeren. Wij zijn hierbij niet afhankelijk van derden of verhuurbedrijven. Een ander voordeel van ons eigen machinepark zijn de lage kosten voor onze klanten.

Geen gebouw is ons te hoog

Met behulp van professionele machines en vakkundige glazenwasser zorgen wij ervoor dat iedere verdieping van uw gebouw blinked schoon is. Als glazenwasser verzorgen wij voor de kleinere gebouwen nog ouderwets ladderwerk. Voor de grotere objecten maken wij gebruik van save-sits, hoogwerkers en gondels. We hebben de beschikking over vier hoogwerkers, mochten er meer nodig zijn, dan kunnen deze, via ons, tegen gunstigere tarieven worden gehuurd. Wij beschikken over verschillende certificeringen en voldoen aan de wettelijke normen en eisen. De werkzaamheden die wij uitvoeren op hoogwerkers worden altijd veilig uitgevoerd.

Hoogwerkers

Hoogwerker

Tekke dienstverlening

Mogelijkheden tot verhuur

Wanneer onze hoogwerkers niet door ons gebruikt worden bestaat er voor klanten de mogelijkheid om deze te huren. Voor meer informatie over de beschikbaarheid en de prijzen van de verhuur mogelijkheden kunt u telefonisch contact op nemen met 020 – 640 22 99 of 06-50247999

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze hoogwerkers? Of bent u verantwoordelijk voor de schoonmaak van het bedrijfspand en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op via het formulier aan de rechterkant of via info@uw-glazenwasser.nl.

Direct contact!

Certificeringen:

VCANEN