Glasbewassing

Een professionele glazenwasserij

Zijn de ramen van uw kantoor moeilijk om schoon te krijgen en te houden en is het tijd voor professionele glasbewassing? Neem dan contact op met Tekke Dienstverlening. Wij zijn professionele glazenwassers die glasbewassing verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren. Zorg ervoor dat uw ramen altijd schoon zijn door ze schoon te laten maken door onze professionele glazenwasser. Schone ramen zijn immers een goed uithangbord voor uw bezoekers en/of klanten.

Bovendien is het voor u zelf ook prettig om door schone ramen naar buiten te kijken. Wij hebben een aantal interessante aanbiedingen voor het periodiek schoonmaken van uw ramen. Met deze periodieke glasbewassing bent u er altijd zeker van dat uw ramen er schoon en representatief uitzien. De medewerkers van onze glazenwasserij zijn daarnaast bevoegd om in beveiligde gebieden zoals Schiphol te werken.

Glasbewassing

Tekke Dienstverlening Glasbewassing

Glazenwasser en Glasbewassing

Een vakkundige glazenwasser met ervaring

Alle glazenwassers van Tekke Dienstverlening zijn ervaren en zeer vakkundig. Glazenwassen is tegenwoordig veel meer dan met een spons en een zeem de ladder op gaan. Wij gebruiken moderne en veilige machines en materialen zoals stevige ladders, hoogwerkers, beveiligde zitjes en gondels.

Veiligheid boven alles bij glasbewassing

Wanneer wij de glasbewassing verzorgen dan denken wij als eerste aan de veiligheid van onze glazenwassers en klanten. Dat doen wij door voor elke klus te bepalen welk klimmateriaal er ingezet moet worden. Bij twijfel kiezen wij altijd voor extra zekerheid. Wij zetten daarom regelmatig hoogwerkers in plaats van ladders in. Hierdoor wordt naast de veiligheid ook de efficiëntie van onze glasbewassing vergroot.

Kwaliteit en service

Wij beschikken over een eigen machinepark met vier hoogwerkers, zodat u ons altijd kunt inschakelen voor glasbewassing op grote hoogtes. Hierdoor kunnen wij een full service dienstverlening bieden en snel en flexibel handelen. Door ons eigen machinepark zijn we niet afhankelijk van derden. Dit vertaalt zich ook weer in relatief lage kosten bij het gebruik van hoogwerkers, waar onze klanten van meeprofiteren. Tekke Dienstverlening beschikt daarnaast over verschillende certificaten waardoor we voldoen aan alle wettelijke eisen en kwaliteitseisen.

Onze mogelijkheden op een rijtje

Glasbewassing regio Amsterdam en Amstelveen

Neem contact op voor meer informatie over glasbewassing

Wilt u meer weten over onze diensten en wilt u een messcherpe offerte ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u een aanbieding doen voor glasbewassing waarbij u kunt kiezen uit onze aantrekkelijke periodieke contracten. Met onze periodieke schoonmaakdiensten heeft u altijd de beschikking over brandschone ramen die minder snel vuil worden. Wij klimmen voor u de hoogste gebouwen op en garanderen u dat onze glazenwassers veilig hun werk kunnen doen. Bel 020-6402299 of 06-50247999 of stuur een mail naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over glasbewassing.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA