Glasbewassing

Een professionele glazenwasserij

Zijn de ramen van uw kantoor moeilijk om schoon te krijgen en te houden? Neem dan contact op met Tekke Dienstverlening. Wij zijn professionele glazenwassers die glasbewassing verzorgen voor zowel bedrijven als particulieren. Zorg ervoor dat uw ramen altijd schoon zijn door ze schoon te laten maken door onze professionele glazenwasser. Wij hebben een aantal interessante aanbiedingen voor het periodiek schoonmaken van uw ramen. Hiermee bent u er altijd zeker van dat uw ramen er schoon en representatief uitzien. De medewerkers van onze glazenwasserij zijn daarnaast bevoegd om in beveiligde gebieden zoals Schiphol te werken.

Glasbewassing

Tekke Dienstverlening

Glazenwasser

Een glazenwasser die zijn vak serieus neemt

Alle glazenwassers van Tekke Dienstverlening nemen hun vak serieus en handelen daar ook naar. Glazenwassen is tegenwoordig veel meer dan met een spons en een zeem de ladder op gaan. Wij gebruiken moderne en veilig machines en materialen zoals stevige ladders, hoogwerkers, beveiligde zitjes en gondels.

Veiligheid boven alles

Wanneer wij de glasbewassing verzorgen dan denken wij als eerste aan de veiligheid van onze glazenwassers. Dat doen wij door voor elke klus te bepalen welk klimmateriaal er ingezet moet worden. Bij twijfel kiezen wij altijd voor extra zekerheid. Wij zetten daarom regelmatig hoogwerkers in plaats van ladders in. Hierdoor wordt naast de veiligheid ook de efficiëntie van onze glasbewassing vergroot.

Kwaliteit en service

Wij beschikken over een eigen machinepark met vier hoogwerkers. Hierdoor kunnen wij een full-service dienstverlening bieden en snel en flexibel handelen. Door ons eigen machinepark zijn we niet afhankelijk van derden. Dit vertaald zich ook weer terug in de relatief lage kosten. Tekke Dienstverlening beschikt daarnaast over verschillende certificaten waardoor we voldoen aan alle wettelijke eisen en kwaliteitseisen.

Onze mogelijkheden op een rijtje

Glasbewassing

Informeer naar de mogelijkheden bij ons

Wilt u meer weten van ons en wilt u een messcherpe offerte ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen u een aanbieding doen voor glasbewassing waarbij u kunt kiezen uit onze aantrekkelijke periodieke contracten. Met een glasbewassing verzorgd door ons heeft u altijd de beschikking over brandschone ramen die minder snel vuil worden. Wij klimmen voor u de hoogste gebouwen op en garanderen u dat onze glazenwassers veilig hun werk kunnen doen.

Direct contact!

Certificeringen:

VCANEN