Kozijnen reinigen en conserveren

Onderhoud en bescherming van kozijnen

Kozijnen worden dagelijks blootgesteld aan (slechte) weersomstandigheden en vervuiling van bijvoorbeeld uitlaatgassen. Het is daarom verstandig om uw kozijnen regelmatig te (laten) reinigen. Het reinigen van kozijnen kan een tijdrovende en lastige klus zijn. Aan de buitenkant zijn kozijnen vaak lastig bereikbaar. Tekke Dienstverlening kan uw houten, kunststof en/of aluminium kozijnen reinigen en conserveren. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om ieder type kozijn de juiste behandeling te geven.

Reinigen

Voor het reinigen van uw kozijnen wordt gebruik gemaakt van speciale reinigingsmiddelen die ervoor zorgen dat de oorspronkelijke kleur van uw kozijnen terugkomt. U kunt ons inschakelen voor zowel kleine als grote objecten. Met onze eigen hoogwerkers kunnen wij kozijnen op grootte hoogte reinigen.

Conserveren

Met het conserveren van kozijnen brengen wij een beschermlaag aan die water- en vuilafstotend werkt. Dit resulteert uiteindelijk in een langdurig schoner kozijn met een langere levensduur. Daarnaast zorgt de conserveringslaag ervoor dat uw kozijn makkelijker te onderhouden is. Tekke Dienstverlening maakt voor de verschillende type kozijnen gebruik van diverse coatings en nano-coatings.

Kozijnen reinigen en conserveren

Meer informatie?

Heeft u houten-, kunststof- of aluminium kozijnen en wilt u deze laten reinigen en/of conserveren?

Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u advies geven over welke behandeling gebruikt moet worden bij uw kozijnen. Bel  020 – 640 22 99 of  06 50 24 79 99.
Of stuur een mail naar: info@uw-glazenwasser.nl

Direct contact!

Certificeringen:

VCANEN