Onderhoud

Regelmatig onderhoud van bedrijfspand of woning

Het onderhoud van een bedrijfspand is zeer belangrijk. Als de ramen helder en schoon zijn dan heeft dat een positieve invloed op uw omzet. Een van de eerste indrukken van een potentiƫle klant is immers toch de buitenkant van een bedrijfsgebouw. Weer en wind maken de ramen vies en bijvoorbeeld vogeluitwerpselen tasten de raamkozijnen aan. Regelmatig onderhoud en schoon laten maken is dus belangrijk. Als het licht beter door de ramen valt hebben medewerkers een prettigere werkplek. Dit heeft mogelijk een positieve invloed op de werksfeer en de (bedrijfs)resultaten.

Vakkundig gereinigd glas geeft niet alleen meerwaarde aan een bedrijfspand maar ook aan het leefklimaat. Blinkend schoon glas is aangenaam om achter te werken en prettig om doorheen te kijken. Ook ander onderhoud aan uw gebouw is belangrijk voor een goede uitstraling. Kozijnen die verrotten, dakgoten die overstromen of graffiti zijn natuurlijk niet goed voor de uitstraling van uw bedrijfspand. Uiteraard gelden veel van de voordelen van schone ramen en tijdig onderhoud niet alleen voor bedrijfspanden. Ook voor een woning is periodiek onderhoud belangrijk om problemen op langere termijn te voorkomen!

Onze onderhoudswerkzaamheden

Naast glasbewassing zetten wij onze medewerkers en middelen in voor ander onderhoud en andere werkzaamheden ten behoeve van uw gevel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan dakgoten en het reinigen en conserveren van kozijnen. Deze werkzaamheden vinden vaak plaats op grote hoogtes waarbij we onze hoogwerkers en ladders inzetten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op meer te weten over al onze onderhoudswerkzaamheden.

Verzorging en onderhoud van kozijnen

Kozijnen worden dagelijks blootgesteld aan (slechte) weersomstandigheden en vervuiling van bijvoorbeeld uitlaatgassen. Het is daarom verstandig om uw kozijnen regelmatig te (laten) reinigen. Het onderhoud en reinigen van kozijnen kan een tijdrovende en lastige klus zijn, die wij graag voor u uit handen nemen. Wij conserveren ook kozijnen, zodat ze minder onderhoud behoeven en langere tijd meegaan.

Onderhoud van ramen bedrijfspand en woning

Onderhoud van dakgoten

Met het periodiek onderhoud van uw dakgoten vermindert u de kans op verstoppingen en overstromingen. Dakgoten bevinden zich vaak ook op grote hoogtes. Daarom kunt u het onderhoud en de reiniging ervan beter aan een professioneel bedrijf overlaten. Ook voor deze onderhoudsservice kunt u prima terecht bij de professionele schoonmakers van Tekke Dienstverlening.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u een offerte van ons ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan contact met ons op. Onze professionele schoonmakers verzorgen graag voor u het onderhoud van uw bedrijfspand of woning. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om glazenwassen, dakgootreiniging, graffiti-verwijdering of het reinigen of conserveren van kozijnen. Bel 020-6402299 of 06-50247999 of stuur een mail naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over de diensten die wij bieden voor onderhoud.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA