Onderhoud

Regelmatig onderhoud

Het onderhoud van een bedrijfspand is zeer belangrijk. Als de ramen helder en schoon zijn dan heeft dat een positieve invloed op uw omzet. Een van de eerste indrukken van een potentiƫle klant is immers toch de buitenkant van een bedrijfsgebouw. Weer en wind maken de ramen vies en bijvoorbeeld vogeluitwerpselen tasten de raamkozijnen aan. Regelmatig schoon laten maken is dus belangrijk. Als het licht beter door de ramen valt hebben medewerkers een prettigere werkplek. Dit resulteert weer in hogere (bedrijfs)resultaten. Vakkundig gereinigd glas geeft niet alleen meerwaarde aan een bedrijfspand maar ook aan het leefklimaat. Blinkend schoon glas is aangenaam om achter te werken en prettig om doorheen te kijken

Overige onderhoudswerkzaamheden

Naast glasbewassing zetten wij onze medewerkers en middelen ook in voor andere werkzaamheden ten behoeve van uw gevel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reinigings- en onderhoudswerkzaamheden aan dakgoten en het reinigen en conserveren van kozijnen. Deze werkzaamheden vinden vaak plaats op grote hoogtes waarbij we onze hoogwerkers en ladders inzetten.

Reinigen en conserveren van kozijnen

Kozijnen worden dagelijks blootgesteld aan (slechte) weersomstandigheden en vervuiling van bijvoorbeeld uitlaatgassen. Het is daarom verstandig om uw kozijnen regelmatig te (laten) reinigen. Het reinigen van kozijnen kan een tijdrovende en lastige klus zijn. Lees meer over kozijnen reinigen en conserveren.

Onderhoud

Dakgootreiniging

Met het periodiek reinigen van uw dakgoten vermindert u de kans op verstoppingen en overstromingen. Dakgoten bevinden zich vaak ook op grote hoogtes, daarom kunt u het onderhoud en de reiniging ervan beter aan een professioneel bedrijf over laten. Lees meer over dakgootreiniging bij Tekke Dienstverlening.

Direct contact!

Certificeringen:

VCANEN