Glazenwasser

Uw ramen weer schoon dankzij onze glazenwasser

Bent u op zoek naar een glazenwasser die veiligheid en het milieu hoog in het vaandel heeft staan? Informeer dan bij Tekke Dienstverlening naar de mogelijkheden. U schakelt onze glazenwasser ook in voor het schoonmaken van ramen op grote hoogte en op moeilijke bereikbare plekken. Wij doen dit altijd op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Wij hebben glazenwassers in dienst die gescreend zijn op hun verleden. Daardoor kunt u ook bij ons terecht voor het schoonmaken van ramen in beveiligde gebieden zoals Schiphol. Maak een afspraak met ons voor een geheel vrijblijvende offerte of lees verder over de mogelijkheden die wij aanbieden.

Een professionele glazenwasserij

Tekke Dienstverlening is een glazenwasser die het vak uitermate serieus neemt. Wij sturen bijvoorbeeld geen enkele glazenwasser de ladder op wanneer wij niet zeker weten of het wel veilig is. Wij bezuinigen niet op het klimmateriaal dat wij gebruiken. Wij zetten liever hoogwerkers in als dit de veiligheid ten goede komt. Doordat we op deze manier werken weten we zeker dat onze glazenwassers veilig, ergonomisch en efficiënt hun werk kunnen doen.

Een glazenwasser waarbij kwaliteit en service voorop staan

Omdat wij beschikken over een eigen machinepark met vier hoogwerkers levert onze glazenreiniger een snelle service tegen een scherpe prijs. Ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door verschillende certificeringen. Zo beschikken wij over een VCA-certificering en voldoen wij aan de NEN 4400-1 norm. Hierdoor kunt u erop rekenen dat onze glazenwasser veilig en verantwoord bij u aan de slag gaat.

Onze mogelijkheden

Glazenwasser regio Amstelveen

Glazenwassen regio Amsterdam

Neem contact op met onze glazenwasser voor een vrijblijvende offerte

Wilt u een offerte van ons ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan contact met ons op. Blijf niet zelf tobben met het wassen voor uw ramen en laat het door onze glazenwasser doen. U bent er in dat geval zeker van dat de ramen veilig, snel en vakkundig worden gewassen. Informeer naar de mogelijkheden van onze voordelige contracten om er zeker van te zijn dat u altijd schone ramen heeft. Bel 020-6402299 of 06-50247999 of stuur een mail naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over het inzetten van onder glazenwasser.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA