Glazenwasser

Uw ramen weer schoon dankzij onze glazenwasser

Bent u op zoek naar een glazenwasser die veiligheid en het milieu hoog in het vaandel heeft staan? Informeer dan bij Tekke Dienstverlening naar de mogelijkheden. Wij kunnen de ramen van de hoogte gebouwen en moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Wij doen dit altijd op een veilige, verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Wij hebben glazenwassers in dienst die gescreend zijn op hun verleden wat ze geschikt maakt om te werken in beveiligde gebieden zoals Schiphol. Maak een afspraak met ons voor een geheel vrijblijvende offerte of lees verder over de mogelijkheden die wij aan kunnen bieden.

Een professionele glazenwasserij

Tekke Dienstverlening is een glazenwasser die het vak uitermate serieus neemt. Wij sturen bijvoorbeeld geen enkele glazenwasser de ladder op wanneer wij niet zeker weten of het wel veilig is. Wij bezuinigen niet op het klimmateriaal dat wij gebruiken. Wij zetten liever hoogwerkers in als dit de veiligheid ten goede komen. Doordat we op deze manier werken weten we zeker dat onze glazenwassers veilig, ergonomisch en efficiënt hun werk kunnen doen.

Kwaliteit en service

Omdat wij beschikken over een eigen machinepark met vier hoogwerkers kunnen wij een snelle service leveren tegen een scherpe prijs. Ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door verschillende certificeringen. Zo beschikken wij, als glazenwasser, over een VCA certificering en voldoen wij aan de NEN 4400-1 norm.

Onze mogelijkheden

Glazenwasser

Glazenwassen

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte

Wilt u een offerte van ons ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan contact met ons op. Blijf niet zelf tobben met het wassen voor uw ramen en laat het door onze glazenwasser doen. U bent er in dat geval zeker van dat de ramen veilig, snel en vakkundig worden gewassen. Informeer naar de mogelijkheden van onze voordelige contracten om er zeker van te zijn dat u altijd schone ramen heeft. Geen gebouw is te hoog voor ons en onze glazenwasser klimt met alle plezier de ladder of de hoogwerker op met met de best reinigingsmiddelen uw ramen weer helemaal in orde te maken.

Direct contact!

Certificeringen:

VCANEN