Glazenwasserij

De ramen van uw pand weer netjes schoon

Wilt u de ramen van uw woning of bedrijf laten wassen door een professionele glazenwasserij? Neem dan contact op met Tekke Dienstverlening. Onze glazenwassers zijn professioneel en voorzien van alle denkbare materialen om van elk gebouw de ramen schoon te maken. Verzeker uzelf van schone ramen die zonder strepen zijn achtergelaten door onze glazenwasserij het werk te laten uitvoeren.

Een professionele glazenwasserij

Tekke Dienstverlening is een glazenwasserij die zijn werk serieus neemt. Wij hebben de modernste en meest veilige klimmaterialen beschikbaar om er altijd zeker van te zijn dat de glasbewassing veilig en efficiënt kan worden uitgevoerd. Wij zijn regelmatig bij klanten te vinden die toegangscontroles hanteren zoals de luchthaven en andere beveiligde panden. Onze medewerkers zijn allemaal uitvoerig gescreend om bij dit soort klanten werk uit te voeren.

Op veiligheid wordt bij ons niet bezuinigd

Als glazenwasserij vinden wij dat een glazenwasser veilig en ergonomisch zijn werk moet kunnen doen. Daar zorgen wij dan ook voor. Wij sturen geen enkele glazenwasser de ladder op wanneer wij niet zeker zijn of het veilig genoeg is. Wij gebruiken stevige ladders die niet uitglijden, hoogwerkers voor de hoogste gevels en gondels met safe-sits die vanaf het dak van het pand bevestigd kunnen worden.

Snelle en efficiënte service

Tekke Dienstverlening heeft de beschikking over vier hoogwerkers. Omdat wij deze machines in ons bezit hebben kunnen wij makkelijk spoedklussen uitvoeren en een snelle en efficiënte service leveren. Onze dienstverlening voldoet daarnaast aan de wettelijk gestelde eisen en normen. Wij zijn dan ook in het bezig van het VCA certificaat en voldoen aan de NEN 4400-1 norm.

Glazenwasserij

Onze diensten en mogelijkheden

 • Dakgoot reiniging
 • Eigen machinepark met hoogwerkers
 • Spoedklussen mogelijk op afroep
 • VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd
 • Gescreende glazenwassers voor werk binnen een beveiligde omgeving

Maak contact voor een vrijblijvende offerte

Wilt u een offerte van ons ontvangen zonder enige verplichting? Neem dan op met onze glazenwasserij. Wij bestijgen de hoogste gebouwen op in onze hoogwerkers en safe-sits en zorgen ervoor dat uw ramen weer schoon zijn. Laat onze glazenwasserij ook periodiek de ramen wassen zodat u het hele jaar door zeker bent van schone ramen.

  Direct contact!


  Certificeringen:

     VCA