Glazenwassers

De professionals in het wassen van glazen

Tekke Dienstverlening is een professioneel bedrijf op het gebied van glazenwassen. Onze glazenwassers staan elke dag met veel plezier hun werk te doen en weten hoe je ramen het beste schoon moet maken. Onze glazenwassers zijn allemaal gescreend zodat ze ook ingezet kunnen worden op bijvoorbeeld Schiphol of in beveiligde gebouwen. Wij bieden periodieke contracten aan waarmee u de zekerheid heeft dat u het hele jaar door over schone ramen beschikt. Informeer naar de mogelijkheden bij ons door contact op te nemen of lees verder op onze website wat wij allemaal kunnen verzorgen.

Glazenwassers regio Amstelveen en Amsterdam

Glazenwassers met eigen hoogwerkers

Tekke Dienstverlening werkt dagelijks op grote hoogte. Hoge kantoorpanden of gebouwen zijn voor ons geen vreemd gebied. Ook voor de ramen van bijvoorbeeld een flat of woningcomplex staan onze glazenwassers graag voor u klaar. Wij hebben veilig klimmateriaal en beschikken over ruime ervaring om onze medewerkers snel, ergonomisch en veilig hun werk te laten doen. Wij zijn actief in de regio van Amstelveen wat ons tot een zeer geschikte partner maakt voor de gemeentes die in de omgeving liggen. Wij beschikken over vier hoogwerkers die dagelijks ingezet worden. Omdat wij hierin niet afhankelijk zijn van derden kunnen wij een snelle en efficiënte service leveren. Spoedklussen zijn voor ons geen probleem!

Gecertificeerde glazenwassers

Wij beschikken over het VCA certificaat en voldoen aan de NEN 4400-1 norm. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een uitstekende en betrouwbare dienstverlening.

De mogelijkheden

Bij ons kunt u een totaalpakket verwachten voor het wassen van uw ramen. Wij doen ons werk zowel voor bedrijven als particulieren. Lees hieronder wat er allemaal mogelijk is:

 • Dakgoot reiniging
 • Eigen machinepark met hoogwerkers
 • Spoedklussen mogelijk op afroep
 • VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd
 • Gescreende glazenwassers voor werk binnen een beveiligde omgeving

Informeer naar een vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan contact op met ons voor een afspraak. Informeer tijdens die afspraak ook meteen naar onze aanbiedingen voor periodiek glazenwassen. Wij zijn de glazenwassers die ervoor kunnen zorgen dat de ramen van uw pand weer helemaal schoon worden en ook langere tijd schoon blijven! Bel 020 – 640 22 99 of 06-50247999 of stuur een mail naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over onze glazenwassers.

  Direct contact!


  Certificeringen:

     VCA