Glazenwasser Amsterdam

Uw ramen schoongemaakt door de glazenwasser in Amsterdam

Zoekt u een professionele glazenwasserij in Amsterdam voor de glasbewassing van uw bedrijf? Neem dan contact op met Tekke Dienstverlening. Wij zorgen ervoor dat uw ramen weer schoon zijn en niet snel vervuild zullen raken. Wij werken met enthousiaste glazenwassers die met plezier de ladder of de hoogwerker op gaan om de ramen van een kantoorgebouw schoon te maken. Onze gescreende medewerkers zijn bevoegd om op Schiphol achter de douane te werken. Wij kunnen u een periodiek contract aanbieden om uw ramen met regelmaat te voorzien van glasbewassing. Lees verder wie wij zijn en wat we allemaal voor u kunnen betekenen of neem direct contact op voor het maken van een afspraak.

Glazenwasser in Amsterdam sinds 1996

Tekke Dienstverlening verzorgt al jaren glasbewassing voor kantoorgebouwen en woningcomplexen in Amsterdam en omgeving. Wij kunnen vrijwel elke klus aan omdat we over eigen hoogwerkers en andere klimmaterialen beschikken zoals safe-sits. Hiermee zijn we in staat om op een veilige manier de ramen van hoogste gebouwen schoon te maken. Omdat we een eigen machinepark hebben, kunnen wij, in tegenstelling tot het meerendeel van onze concurrenten, snel en efficiënt een klus oppakken. Door onze eigen hoogwerkers zijn we flexibel en blijven de kosten voor u relatief laag.

Amsterdam

Glasbewassing van hoge kwaliteit in Amsterdam

De kwaliteit van onze dienstverlening wordt gewaarborgd door verschillende certificeringen. Zo beschikken wij, als glazenwassers in Amsterdam, over een VCA certificering en voldoen wij aan de NEN 4400-1 norm.

Veiligheid staat bij ons voorop

Wij hebben veiligheid hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken ladders en hoogwerkers die voorzien zijn van beveiliging en hoogwerkers met alle veiligheidsvoorzieningen. De glazenwasser is kan hierdoor veilig en ergonomisch zijn werk doen.

De mogelijkheden van onze glazenwasser in Amsterdam

Glazenwasser in Amsterdam nodig? Neem contact op

Zoekt u een glazenwasser in Amsterdam en wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact op met ons. Onze glazenwassers zijn bevoegd om achter de douane bij Schiphol te werken. Ook als u last heeft van graffiti kunnen wij u overigens van dienst zijn. Onze glazenwasserij in Amsterdam beschikt over de juiste materialen en schoonmaakmiddelen om graffiti te verwijderen

Direct contact!

Certificeringen:

VCANEN