Glazenwasser Haarlem

Glazenwasser in Haarlem tegen een scherp tarief

Bent u op zoek naar een glazenwasser in Haarlem die de ruiten van uw complex of kantoor veilig en vakkundig kan reinigen? Informeer dan bij Tekke Dienstverlening naar de mogelijkheden. Onze professionele glazenwassers in Haarlem maken al sinds 1996 de ruiten schoon van menig bedrijf of gebouw. Wij bieden aantrekkelijke periodieke contracten aan waarmee u het hele jaar zeker bent van schone ramen. Informeer naar de mogelijkheden of bel ons om een afspraak te maken. Wij komen graag naar u toe om uw ramen schoon te maken of graffiti verwijderen en zo de uitstraling van uw pand te verbeteren.

Haarlem glazenwasser

De vaste glazenwasser voor veel klanten in Haarlem

Tekke Dienstverlening is al jarenlang een vertrouwd gezicht voor het wassen van ruiten. Wij hebben gemotiveerde medewerkers in dienst die gescreend zijn. Hiermee kunnen wij onze glasbewassing service aanbieden in gesloten gebieden zoals achter de douane op luchthavens zoals Schiphol.

Glasbewassing van hoge kwaliteit in Haarlem

Tekke Dienstverlening heeft de beschikking over een eigen machinepark met maar liefst vier hoogwerkers. Omdat wij deze machines zelf in bezit hebben kunnen wij een snelle en efficiënte service leveren. Wij zijn niet afhankelijk van derden waardoor de prijs voor onze klanten relatief laag blijft. Via het VCA certificaat voldoet onze dienstverlening aan de wettelijke eisen. Dit in combinatie met de NEN 4400-1 norm zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een kwalitatieve goede dienstverlening.

De mogelijkheden van onze glazenwasser in Haarlem

Glazenwasser in Haarlem nodig? Neem contact op 

Wilt u een geheel vrijblijvende aanbieding van ons ontvangen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn de glazenwasser in Haarlem die de ramen van vrijwel elk pand ongeacht de hoogte kan wassen. Wanneer u door ons de ramen laat wassen bent u er zeker van dat u schone ramen krijgt die ook langer schoon blijven dan u gewend bent. Onze glazenwasserij kan vrijwel elke klus aan door hoogwerkers in te zetten. Glasbewassing is ons vak en wij nemen dit vak serieus. Daarnaast kan onze glazenwasser in Haarlem ook graffiti verwijderen! Neemt contact op door te bellen naar 020 – 640 22 99 of 06-50247999 of te mailen naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over onze glazenwasser in Haarlem.

    Direct contact!


    Certificeringen:

       VCA