Glazenwasser Hoofddorp

Uw ramen laten wassen op een veilige manier

Heeft u een glazenwasser in Hoofddorp nodig die op een veilige manier de ruiten van uw kantoor of woning kan wassen met een perfect resultaat zonder strepen op de ramen? Neem dan contact op met Tekke Dienstverlening. Wij zijn de glazenwasserij in Hoofddorp voor wie geen enkel gebouw te hoog is. Wij gebruiken hoogwerkers, telescoopbewassing en de beste ladders. Lees verder wie wij zijn en wat wij allemaal kunnen of maak een afspraak met ons zodat wij naar u toe kunnen komen in Hoofddorp.

Een professioneel bedrijf nabij Hoofddorp

Tekke Dienstverlening is een bedrijf dat glasbewassing aanbiedt in Hoofddorp voor zowel bedrijven als particulieren. Ook bieden wij diensten aan voor het verwijderen van graffiti en het reinigen van kozijnen. Wij nemen ons vak serieus omdat wij vinden dat ramen wassen meer is dan alleen maar een spons en een zeem over een ruit halen. Onze medewerkers zijn allemaal gescreend wat betekent dat wij ook in beveiligde gebieden zoals de luchthaven Schiphol kunnen werken. Daarnaast is onze dienstverlening gecertificeerd volgens de VCA en de NEN 4400-1 norm.

Snelle en efficiënte service

Tekke dienstverlening heeft een eigen machinepark. Wij beschikken over vier hoogwerkers die we dagelijks inzetten. Omdat wij op deze manier niet afhankelijk zijn van verhuurbedrijven kunnen wij een snelle en efficiënte service leveren. Spoedklussen zijn voor ons dan ook geen probleem! Wij kunnen daarnaast de tarieven laag houden omdat we niet afhankelijk zijn van derden als we een hoogwerker nodig hebben.

Hoofddorp Glazenwasser

 • Dakgoot reiniging
 • Eigen machinepark met hoogwerkers
 • Spoedklussen in Hoofddorp mogelijk op afroep
 • VCA en NEN 4400-1 gecertificeerd
 • Gescreende glazenwassers voor werk achter de douane op Schiphol

Neem contact met ons op voor een aanbieding in Hoofddorp

Wilt u een vrijblijvende aanbieding van ons ontvangen? Maak dan een afspraak met ons. Wij zijn de glazenwasserij in Hoofddorp die uw ramen grondig kan reinigen. Zet onze glazenwasser in wanneer u niet in staat bent om de ramen zelf op een veilige manier kunt bereiken. Onze glazenwassers klimmen met alle plezier op de hoogwerker om de klus veilig, snel en goedkoop te klaren. Informeer ook naar de mogelijkheden die wij bieden voor graffiti verwijderen. Bel 020 – 640 22 99 of 06-50247999 of stuur een mail naar info@uw-glazenwasser.nl voor meer informatie over onze glazenwasser in Hoofddorp.

  Direct contact!


  Certificeringen:

     VCA